Opinie na temat sklepu

Opinie o sklepie

shirtz.pl

8
4.7
Szybkość realizacji zamówienia:
Poziom obsługi klienta:
Łatwość składania zamówienia:
Wygląd i estetyka serwisu:
Polecił(a)bym ten sklep znajomym:
Dodaj opinię

Zweryfikowane opinie o Shirtz.pl

4.80 marcin.janicki
2016-06-28 23:37:54

Gorąco polecam - super jakość za przyzwoitą cenę :)

Zakupione produkty:
Koszulka męska Łaskotanie serca
4.80 YoAnna
2016-02-11 21:05:02

Bardzo gorąco polecam! Błyskawiczna realizacja - zamówienie, "za pobraniem", wysłane tego samego dnia - dostarczone na drugi dzień! Koszulki bardzo dobrej jakości. Polecam ten sklep!

Zakupione produkty:
Koszulka Pixel Heart
4.60 Adei
2015-05-14 10:12:01

Wszystko OK, polecam sklep!

Zakupione produkty:
Koszulka męska Tygrys
5.00 przedwczoraj
2014-10-25 08:49:35

Szybko i konkretnie! Dobry kontakt - odpowiedź na maila błyskawiczna. Koszulki bardzo dobre gat.

Zakupione produkty:
Koszulka damska Color abstract treeKoszulka damska FOCHKoszulka Don't touch
4.60 fajnynick
2014-02-05 18:15:21

Koszulki męskie mają dość luźny/szeroki krój więc radzę zbadać wymiary przed zakupem bo może się okazać że styknie rozmiar mniejszy niż zazwyczaj ;) Materiał jakościowo jest bardzo dobry - nic nie prześwituje jak w niektórych tworach bazaro-podobnych. Czym jestem mega pozytywnie zaskoczona to jakość nadruków - nie dość że są prawie niewyczuwalne na materiale to efekt nadruku jest mega fotorealistyczny. Polecam!

Zakupione produkty:
Koszulka dla informatyka - bezpieczne usuwanie sprzętuKoszulka męska Czas na melanż absolutny
5.00 Luusi
2014-01-27 18:46:07

Polecam! Dobry materiał, dobra cena i super jakość! Druk świetnie wygląda na koszulkach ! :) W przyszłości coś jeszcze na pewno zakupię :) !

Zakupione produkty:
Koszulka BANG! damskaKoszulka Pixel Heart

Pozostałe opinie

4.00 mat3kk666
2017-01-11 14:41:43

ZAJEBISTE WZORY ;) PROPS!

5.00 Magiczna Parówka
2015-02-17 11:26:32

Zajebiste koszulki! Polecam!

Dodaj opinię o sklepie

shirtz.pl

Wszystkie nadsyłane opinie są moderowane. Oznacza to, że każda taka opinia zanim zostanie opublikowana jest weryfikowana przez pracownika serwisu. Każda opinia powinna być wyważona i merytoryczna. Nie publikujemy treści obraźliwych i wulgarnych, nawołujących do nienawiści, łamiących ustawę o ochronie danych osobowych, naruszających dobra osobiste itp. Czas moderacji zazwyczaj nie przekracza 2 dni roboczych.

PayU
Korzystając z naszej strony zgadzasz się na używanie plików cookies (głównie w celach statystycznych).
Poczekaj na załadowanie elementów
Opinie o Shirtz.pl
Twój koszyk

Brak produktów w koszyku.

Idź do koszyka Kontynuuj zakupy
Śledź nas na Facebooku! Zapraszamy na nasz fanpage gdzie znajdziesz zawsze świeże informacje, kody rabatowe oraz informacje o promocjach i nowościach.